Szolgáltatásaink

Acélszerkezetek

Gyártócsarnokra, raktárcsarnokra, logisztikai csarnokra, sportlétesítményre, autószalonra, vagy irodaépületre van szüksége?

Az ipari, kereskedelmi, mezőgazdasági, oktatási, sportolási, logisztikai célra épült csarnokok kivitelezési igényeit a belső folyamatok határozzák meg. Ezen funkcionális igényeket, a méret adta lehetőségeket, illetve az aktuális hatósági előírásokat, jogszabályokat betartva valósítjuk meg egyedi elképzeléseit.

A KreaBIM Kft. vállalja acél csarnokszerkezetek és egyedi acélszerkezetek tartószerkezeti engedélyezési és kiviteli tervdokumentációjának elkészítését. Tapasztalt kollégáinkkal és korszerű szoftvereinkkel gazdaságos anyagfelhasználás mellett tervezzük meg új acélszerkezetes csarnoképületét az Ön elképzelése szerint. Továbbá vállaljuk már elkészült csarnokok áttervezését, felújítását az új igények kielégítésére. Ha szakági tervezőkre lenne szüksége, kapcsolatrendszerünknek köszönhetően megbízható építész, gépész és geotechnikus kollégákat is tudunk ajánlani, hogy Ön ne azt internetet bújva töltse drága idejét.

Referencia

Elkészült munkáink az azonos tulajdonosi körű Motocad Design Kft-vel közösek.

További Szolgáltatásaink:

Családi házak

Vállaljuk jövendőbeli családi házának tartószerkezeti engedélyezési és kiviteli tervdokumentációjának elkészítését, továbbá már meglévő otthonának átépítése, bővítése esetén, falkivágásokhoz, bontáshoz, a ház romlásának megakadályozásához szükséges tartószerkezeti tervek, szakvélemények készítését is.

Társasházak

Megalkotjuk a társasházak átépítéséhez, felújításához, falbontásokhoz szükséges tartószerkezeti tervdokumentációt, illetve elkészítjük az új építésű társasházak tartószerkezeti engedélyezési, kiviteli terveit.

Hidak

Tervezőinkkel rendelkezésére állunk új hidak engedélyezési és kiviteli terveinek elkészítésében, meglévő hidak felújításának, megerősítésének tervezésében. Vállaljuk a 10 évente kötelező fővizsgálatok és célvizsgálatok elkészítését, illetve nehézjárművek útvonalengedélyezése során az útvonalra eső hidak teherbírásának ellenőrzését. Legyen szó vasbeton-, acél-, öszvér-  vagy  fahíd tervezéséről, ránk minden esetben számíthat!

Támfalak

Támfalak építéséhez szükséges figyelembe venni a funkción kívül a magasságot és a környezetében használt építőanyagokat is. Cégünk megtalálja az Ön számára szükséges technológiát, vállaljuk vasbeton szögtámfalak, súlytámfalak, gabion támfalak engedélyezési és kiviteli terveinek elkészítését.

reszegi.sandor@kreabim.com

kreabim@kreabim.com

+3630/534-2513

Iroda cím: 2120 Dunakeszi, Fóti út 61.

Székhely: 2120 Dunakeszi, Fóti út 61/A. fszt.2.