Szolgáltatásaink

Családi házak

Az Ön életében is eljött az idő arra, hogy családi házba költözzön? Keresi az igazit vagy talán megépítené álmai otthonát?

Bizony nem egyszerű megtalálni azt az ingatlant ami kívülről és belülről is megfelel az igényeinek. Lehet, hogy első ránézésre a ház gyönyörű. Na de honnan tudjuk mit rejt a felszín? Vajon a statikus szemével nézve is tökéletes?

Esetleg bővült a család és bizony elkelne még egy szoba az otthonában? Ne csüggedjen, nem kell azonnal nagyobb ház után nézni, van megoldás!

A KreaBIM Kft. rendelkezésére áll, hogy Ön csak az álmodozással foglalkozhasson. Vállaljuk családi házak tartószerkezeti engedélyezési és kiviteli tervdokumentációjának elkészítését. Továbbá már meglévő otthonának átépítése, bővítése esetén, falkivágásokhoz, bontáshoz, a ház romlásának megakadályozásához szükséges tartószerkezeti tervek, szakvélemények készítését is.

A megvalósíthatóságot, illetve az aktuális építési szabályok előírásait, helyi építési rendeleteket figyelembe véve teszünk javaslatot ingatlanának átalakítására, bővítésére úgy, hogy az megfeleljen az Ön elképzeléseinek, műszaki szempontoknak, és még a zsebében is minél több pénz maradjon.

Ha komplett tervezési szolgáltatásra lenne szüksége, tudunk ajánlani megbízható építész, gépész és geotechnikus tervezőt, hogy Ön ne a keresgéléssel töltse drága idejét.

Referencia

Elkészült munkáink az azonos tulajdonosi körű Motocad Design Kft-vel közösek.

További Szolgáltatásaink:

Társasházak

Megalkotjuk a társasházak átépítéséhez, felújításához, falbontásokhoz szükséges tartószerkezeti tervdokumentációt, illetve elkészítjük az új építésű társasházak tartószerkezeti engedélyezési, kiviteli terveit.

Támfalak

Támfalak építéséhez szükséges figyelembe venni a funkción kívül a magasságot és a környezetében használt építőanyagokat is. Cégünk megtalálja az Ön számára szükséges technológiát, vállaljuk vasbeton szögtámfalak, súlytámfalak, gabion támfalak engedélyezési és kiviteli terveinek elkészítését.

Hidak

Tervezőinkkel rendelkezésére állunk új hidak engedélyezési és kiviteli terveinek elkészítésében, meglévő hidak felújításának, megerősítésének tervezésében. Vállaljuk a 10 évente kötelező fővizsgálatok és célvizsgálatok elkészítését, illetve nehézjárművek útvonalengedélyezése során az útvonalra eső hidak teherbírásának ellenőrzését. Legyen szó vasbeton-, acél-, öszvér-  vagy  fahíd tervezéséről, ránk minden esetben számíthat!

Acélszerkezetek

Cégünk vállalja acél csarnokszerkezetek és egyedi acélszerkezetek tartószerkezeti engedélyezési és kiviteli tervdokumentációjának elkészítését. Tapasztalt kollégáinkkal és korszerű szoftvereinkkel gazdaságos anyagfelhasználás mellett tervezzük meg új acélszerkezetes csarnoképületét az Ön elképzelése szerint.

reszegi.sandor@kreabim.com

kreabim@kreabim.com

+3630/534-2513

Iroda cím: 2120 Dunakeszi, Fóti út 61.

Székhely: 2120 Dunakeszi, Fóti út 61/A. fszt.2.