Statikai szakvélemények

Statikai Szakvélemény Épületkárosodás Esetén

Repedést fedezett fel a plafonon? Esetleg végig hasadt a fal? A repedések hirtelen is meg tudnak jelenni, egyik nap még nyomuk sincs, másnap pedig már végig kacskaringóznak a mennyezeten vagy a falon. 

Nem elég kőműves vagy festő segítségével gyorsan eltüntetni az esztétikai hibát, hiszen a repedés komoly probléma figyelmeztető jele is lehet. Ne vegye félvállról!

Ha épülete gyakori beázás áldozata vagy megsüllyedt, haladéktalanul vegyen igénybe szakértő segítséget!

Kérjen statikai szakvéleményt épületkárosodás esetén, és találjuk meg együtt a  probléma okát, valamint a legköltséghatékonyabb megoldást!

A statikai szakvélemény elkészítése során először megvizsgáljuk a károsodást, majd felderítjük annak okát. Ezután javaslatot teszünk a kiváltó ok megszüntetésére. A helyszíni megbeszélést követően írásos szakvéleményt készítünk.

Engedje, hogy segíthessünk,
és találjuk meg együtt az épületkárosodás okát,
hogy Ön és családja nyugodtan aludhasson!

Statikai szakvélemény ára

Dunakeszi és annak 5 km-es körzetében:

90 000 HUF + áfa

Budapest és Pest megye területén:

100 000 HUF + áfa

Pest megyén kívül, de Dunakeszi 100 km-es körzetében:

120 000 HUF + áfa

Pest megyén túl és Dunakeszi 100 km-es körzetén kívül:

140 000 HUF + áfa

Referencia

Elkészült munkáink az azonos tulajdonosi körű Motocad Design Kft-vel közösek.

További Szolgáltatásaink:

Családi házak

Vállaljuk családi házak tartószerkezeti engedélyezési és kiviteli tervdokumentációjának elkészítését, továbbá már meglévő otthonának átépítése, bővítése esetén, falkivágásokhoz, bontáshoz, a ház romlásának megakadályozásához szükséges tartószerkezeti tervek, szakvélemények készítését is.

Társasházak

Vállaljuk a társasházak átépítéséhez, felújításához, falbontásokhoz szükséges tartószerkezeti tervdokumentáció elkészítését, illetve új építésű társasházak tartószerkezeti engedélyezési, kiviteli terveinek elkészítését is.

Hidak

Tervezőinkkel rendelkezésére állunk új hidak engedélyezési és kiviteli terveinek elkészítésében, meglévő hidak felújításának, megerősítésének tervezésében. Vállaljuk a 10 évente kötelező fővizsgálatot, célvizsgálatot. Segítséget nyújtunk a különböző szerkezetű, vasbeton, acél, öszvér és fahidak tervezésében is.

Acélcsarnokok

Cégünk egyik fő profilja a csarnokszerkezetek tartószerkezeti engedélyezési és kiviteli tervdokumentációjának elkészítése. Tapasztalt kollégáinkkal megtervezzük és statikai kalkulációt készítünk új acélszerkezetes csarnoképületére az Ön elképzelése szerint.

Támfalak

Támfalak építéséhez szükséges figyelembe venni a funkción kívül a magasságot és a környezetében használt építőanyagokat is. Cégünk megtalálja az Ön számára szükséges technológiát, vállaljuk vasbeton szögtámfalak, súlytámfalak, gabion támfalak engedélyezési és kiviteli terveinek elkészítését.

reszegi.sandor@kreabim.com

kreabim@kreabim.com

+3630/534-2513

Iroda cím: 2120 Dunakeszi, Fóti út 61.

Székhely: 2120 Dunakeszi, Fóti út 61/A. fszt.2.