Szolgáltatásaink

Támfalak

Támfalak emelésére elsősorban az erősen lejtős területeken van szükség. Nemcsak megakadályozzák a mögöttük levő földtömeg lecsúszását, de lehetőséget adnak teraszok kialakítására, ezáltal növelve a hasznos földterületet.

Adott esetben lépcsők kialakításával segítenek a magasságkülönbségek áthidalásában is. Ezen kívül megakadályozzák a meredek lejtőn lezúduló víz romboló hatását és a hegyomlást is.

A támfal anyagának kiválasztásakor elsősorban a funkciót kell figyelembe venni, de minden esetben mérlegelni kell a környezetében található épületek, utak építőanyagát is, hiszen sokszor esztétikai funkciót is betöltenek. Építésekor figyelembe kell venni a magasságát is. Ezek mind meghatározzák, hogy milyen technológiával épült támfal alkalmas az adott célra.

Fontos kiemelni, hogy az 1,5 méternél magasabb támfal építése minden esetben engedélyköteles!

A KreaBIM Kft.-nél megtaláljuk az Ön számára szükséges technológiát, vállaljuk vasbeton szögtámfalak, súlytámfalak, gabion támfalak engedélyezési és kiviteli terveinek elkészítését.

Referencia

Elkészült munkáink az azonos tulajdonosi körű Motocad Design Kft-vel közösek.

További Szolgáltatásaink:

Családi házak

Vállaljuk jövendőbeli családi házának tartószerkezeti engedélyezési és kiviteli tervdokumentációjának elkészítését, továbbá már meglévő otthonának átépítése, bővítése esetén, falkivágásokhoz, bontáshoz, a ház romlásának megakadályozásához szükséges tartószerkezeti tervek, szakvélemények készítését is.

Társasházak

Megalkotjuk a társasházak átépítéséhez, felújításához, falbontásokhoz szükséges tartószerkezeti tervdokumentációt, illetve elkészítjük az új építésű társasházak tartószerkezeti engedélyezési, kiviteli terveit.

Hidak

Tervezőinkkel rendelkezésére állunk új hidak engedélyezési és kiviteli terveinek elkészítésében, meglévő hidak felújításának, megerősítésének tervezésében. Vállaljuk a 10 évente kötelező fővizsgálatok és célvizsgálatok elkészítését, illetve nehézjárművek útvonalengedélyezése során az útvonalra eső hidak teherbírásának ellenőrzését. Legyen szó vasbeton-, acél-, öszvér-  vagy  fahíd tervezéséről, ránk minden esetben számíthat!

Acélszerkezetek

Cégünk vállalja acél csarnokszerkezetek és egyedi acélszerkezetek tartószerkezeti engedélyezési és kiviteli tervdokumentációjának elkészítését. Tapasztalt kollégáinkkal és korszerű szoftvereinkkel gazdaságos anyagfelhasználás mellett tervezzük meg új acélszerkezetes csarnoképületét az Ön elképzelése szerint.

reszegi.sandor@kreabim.com

kreabim@kreabim.com

+3630/534-2513

Iroda cím: 2120 Dunakeszi, Fóti út 61.

Székhely: 2120 Dunakeszi, Fóti út 61/A. fszt.2.