Szolgáltatásaink

Társasházak

A tapasztalat azt mutatja, hogy mostanában jelentősen emelkedett a statikai problémák száma a társasházak tekintetében. Ennek egyik oka, hogy a régi társasházak felújítását folyamatosan halogatják az ott lakók egészen addig, míg sok esetben az épület életveszélyessé válik. Ezt nem szabad megvárni! Keressék a KreaBIM Kft.-t ha társasházukon repedéseket, málló vakolatot, a tetőről, erkélyekről, függőfolyosókról, tűzfalakról épületdarabok hullását tapasztalják. Az épület műszaki átvizsgálása nem várhat, hiszen a halogatással Ön, családja és a társasházában lakók biztonságát kockáztatja, de még a járókelők testi épségét is veszélyezteti!

Cégünk vállalja a társasházak átépítéséhez, felújításához, falbontásokhoz szükséges tartószerkezeti tervdokumentáció elkészítését az aktuális építési szabályok előírásait, a helyi építési rendeleteket figyelembe véve.

Továbbá vállaljuk új építésű társasházak tartószerkezeti engedélyezési, kiviteli terveinek elkészítését is. Ha komplett tervezési szolgáltatásra lenne szüksége, tudunk ajánlani megbízható építész, gépész és geotechnikus tervezőt, hogy Ön ne a keresgéléssel töltse drága idejét.

Referencia

Elkészült munkáink az azonos tulajdonosi körű Motocad Design Kft-vel közösek.

További Szolgáltatásaink:

Családi házak

Vállaljuk jövendőbeli családi házának tartószerkezeti engedélyezési és kiviteli tervdokumentációjának elkészítését, továbbá már meglévő otthonának átépítése, bővítése esetén, falkivágásokhoz, bontáshoz, a ház romlásának megakadályozásához szükséges tartószerkezeti tervek, szakvélemények készítését is.

Támfalak

Támfalak építéséhez szükséges figyelembe venni a funkción kívül a magasságot és a környezetében használt építőanyagokat is. Cégünk megtalálja az Ön számára szükséges technológiát, vállaljuk vasbeton szögtámfalak, súlytámfalak, gabion támfalak engedélyezési és kiviteli terveinek elkészítését.

Hidak

Tervezőinkkel rendelkezésére állunk új hidak engedélyezési és kiviteli terveinek elkészítésében, meglévő hidak felújításának, megerősítésének tervezésében. Vállaljuk a 10 évente kötelező fővizsgálatok és célvizsgálatok elkészítését, illetve nehézjárművek útvonalengedélyezése során az útvonalra eső hidak teherbírásának ellenőrzését. Legyen szó vasbeton-, acél-, öszvér-  vagy  fahíd tervezéséről, ránk minden esetben számíthat!

Acélszerkezetek

Cégünk vállalja acél csarnokszerkezetek és egyedi acélszerkezetek tartószerkezeti engedélyezési és kiviteli tervdokumentációjának elkészítését. Tapasztalt kollégáinkkal és korszerű szoftvereinkkel gazdaságos anyagfelhasználás mellett tervezzük meg új acélszerkezetes csarnoképületét az Ön elképzelése szerint.

reszegi.sandor@kreabim.com

kreabim@kreabim.com

+3630/534-2513

Iroda cím: 2120 Dunakeszi, Fóti út 61.

Székhely: 2120 Dunakeszi, Fóti út 61/A. fszt.2.