Rólunk

KreaBIM: Érezze magát biztonságban velünk!

Tervezőinkkel több, mint 10 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk rendelkezésére

  • új családi házak, nyaralók,
  • társasházak,
  • középületek (iskolák, óvodák), üzletek, irodaépületek, éttermek, szállodák, fürdő komplexumok,
  • ipari csarnokok, mezőgazdasági épületek, tárolócsarnokok, lovardák,
  • hidak és támfalak tervezésében, felújításában, átalakításában.

Számíthat ránk acél-, fa- és vasbetonszerkezetek statikus kiviteli tervének elkészítésében, tartószerkezeti engedélyezési, kiviteli, gyártmány és megvalósulási tervdokumentációk összeállításában.

Meglévő épületére (pl. utólagos beépítésekhez, átépítésekhez, falkivágáshoz) a helyszíni felmérést és konzultációt követően igény szerint írásbeli tartószerkezeti szakvéleményt is készítünk, melyben javaslatot adunk a megerősítés és átépítés szakszerű módjára és folyamatára.

Hogy jött létre a KreaBIM?

 

A KreaBIM Kft. alapítója, Reszegi Sándor vagyok. 2010-ben végeztem a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építőmérnöki karán, Híd- és műtárgy szakirányon. 

2014 óta tervezek egyéni vállalkozóként, számos sikeres projektet tudhatok a hátam mögött. A folyamatosan növekvő számú megrendelések miatt 2019-ben úgy döntöttem, hogy létrehozom a KreaBIM Kft.-t.

Több, mint 10 éve foglalkozom hidakkal, részt vettem új hidak, átépítések, megerősítések, támfalak tervezésében, valamint készítettem híd fő-, cél-, és teherbírás vizsgálatokat is. 

Magasépítéssel közel 10 éve foglalkozom. Eleinte a családi házak tervezése volt a prioritás, de mára már számos társasház, csarnok, iroda, raktár, iskola, óvoda, étterem, szálloda, fürdőkomplexum épült meg a terveink alapján.

Nem volt kérdés számomra, hogy amint lehetséges, megszerzem a tartószerkezeti szakértői jogosultságot is, hogy a tervezés során megszerzett tapasztalataimmal ne csak az építkezőknek tudjak a segítségére lenni, hanem azoknak is, akiknek a már megépült vagy épp megvásárolni kívánt házukkal kapcsolatban vannak kérdéseik. 

A cég növekedésének köszönhetően már inkább az ügyvezetői és a stratégiai vezetéssel kapcsolatos feladatokat látom el, de kiemelten fontos számomra, hogy a tervező Kollégák munkáját a legjobb tudásom szerint segítsem, mind a vezető tervezői, mind a tervellenőri feladatok ellátásával, a sok–sok éves tapasztalatom átadásával.

Célunk kimagasló tervezői és szakértői szolgáltatás nyújtása, a legmodernebb BIM alapú szoftverek segítségével mind lakossági, mind céges ügyfeleink számára, a folyamatos fejlődés mellett.

Csapatunk

 

Reszegi Sándor

Ügyvezető, Felelős tervező

Kamarai szám: 13-15903

Jogosultságok:

– Hídszerkezeti tervezés – HT

– Hídszerkezeti szakértés – SZÉS12

– Tartószerkezeti szakértés – SZÉS1

– Tartószerkezeti tervezés – T

Mérnök kamarai link:

https://mmk.hu/nevjegyzek?id=19977

 

Baloghné Reszegi Rita

Irodavezető

Bodnár Antal Gergő

Tervező

Tomasek Tamás Máté

Tervező

Vargha Balázs

Tervező

Molnár Sándor

Tervező

Keressen Bennünket Bátran!

 

reszegi.sandor@kreabim.com

kreabim@kreabim.com

+3630/534-2513

Iroda cím: 2120 Dunakeszi, Fóti út 61/A. fszt. 2.

Székhely: 2120 Dunakeszi, Fóti út 61/A. fszt.2.