Szolgáltatásaink

Hidak

Ezen lenyűgöző mérnöki alkotások a kapcsolatteremtés ősi jelképei. A hídépítés története egyidős az emberiségével. A történelem során a tervezés egyre tudatosabbá vált, végül az ipari forradalom kora hozott átütő változást a hidak történetében is. Ettől kezdve a tervezés már komoly matematikai alapokon nyugodott, az öntöttvas és kavartvas mellett megjelent az acél, majd később elkezdődött a vasbeton szerkezetek máig tartó fejlődése.

Amellett, hogy a hidaknak biztosítani kell az áthidalt akadályokon való gondtalan átjutást, sok esetben városok jelképévé, fontos idegenforgalmi vonzerővé is váltak, mint például a Golden Gate Bridge San Francisco-ban, a Brooklyn Bridge New Yorkban, a Tower Bridge Londonban. De nem kell messzire mennünk, Budapest is bővelkedik szebbnél szebb hidakban, akárcsak a Lánchídra, az Erzsébet hídra, vagy a Megyeri hídra gondolunk.

A KreaBIM Kft.-nél tervezőinkkel rendelkezésére állunk új hidak engedélyezési és kiviteli terveinek elkészítésében, meglévő hidak felújításának, megerősítésének tervezésében. Vállaljuk a 10 évente kötelező fővizsgálatok és célvizsgálatok elkészítését, illetve nehézjárművek útvonalengedélyezése során az útvonalra eső hidak teherbírásának ellenőrzését. Legyen szó vasbeton-, acél-, öszvér- vagy fahíd tervezéséről, ránk minden esetben számíthat.

Referencia

Elkészült munkáink az azonos tulajdonosi körű Motocad Design Kft-vel közösek.

További Szolgáltatásaink:

Családi házak

Vállaljuk jövendőbeli családi házának tartószerkezeti engedélyezési és kiviteli tervdokumentációjának elkészítését, továbbá már meglévő otthonának átépítése, bővítése esetén, falkivágásokhoz, bontáshoz, a ház romlásának megakadályozásához szükséges tartószerkezeti tervek, szakvélemények készítését is.

Társasházak

Megalkotjuk a társasházak átépítéséhez, felújításához, falbontásokhoz szükséges tartószerkezeti tervdokumentációt, illetve elkészítjük az új építésű társasházak tartószerkezeti engedélyezési, kiviteli terveit.

Támfalak

Támfalak építéséhez szükséges figyelembe venni a funkción kívül a magasságot és a környezetében használt építőanyagokat is. Cégünk megtalálja az Ön számára szükséges technológiát, vállaljuk vasbeton szögtámfalak, súlytámfalak, gabion támfalak engedélyezési és kiviteli terveinek elkészítését.

Acélszerkezetek

Cégünk vállalja acél csarnokszerkezetek és egyedi acélszerkezetek tartószerkezeti engedélyezési és kiviteli tervdokumentációjának elkészítését. Tapasztalt kollégáinkkal és korszerű szoftvereinkkel gazdaságos anyagfelhasználás mellett tervezzük meg új acélszerkezetes csarnoképületét az Ön elképzelése szerint.

reszegi.sandor@kreabim.com

kreabim@kreabim.com

+3630/534-2513

Iroda cím: 2120 Dunakeszi, Fóti út 61.

Székhely: 2120 Dunakeszi, Fóti út 61/A. fszt.2.