Hogy az egész családja nyugodtan aludjon!

Statikai Szakvélemények

Megtalálta álmai otthonát, de biztos szeretne lenni benne, hogy jól dönt? Itt szerettei jövőjéről van szó!

Bővült a család, és bizony elkelne még egy szoba otthonában? Esetleg túl sötét a ház, és újabb ablakot szeretne vágatni?

Fájó szívvel hagyná maga mögött szeretett otthonát miután kinőtte a család? Van megoldás! Építse be a tetőteret, és óvja meg a boldogságukat!

Ha repedéseket fedezett fel az épületen, esetleg megsüllyedt, vagy gyakori beázással állnak szemben, haladéktalanul hívjon szakértő segítséget!

De ha egyéb meglévő szerkezetek (iparcsarnokok, raktárépületek, társasházak, hidak, támfalak) terhelése növekedett, állapota romlott vagy funkcióváltás következtében átalakításra szorul, kérjen statikai ellenőrzést!

Amennyiben bármelyik fenti kihívással találkozik, ha szeretne biztosra menni, Ön és családja nyugodt alvásáról gondoskodni, lépjen velünk kapcsolatba most és mi megoldjuk a problémáját!

10 éves tapasztalattal állunk rendelkezésére, hogy feltárjuk a rejtett hibákat is, hogy Önnek csak az álmodozással kelljen foglalkozni! A többit csak bízza ránk!

Mikor van szüksége

statikai szakvéleményre?

Statikai szakvélemények

Vásárlás Előtti Statikai Szakvélemény

 

Statikai szakvélemények

Utólagos Átalakítások Előtti Statikai Szakvélemény

 

Statikai szakvélemények

Statikai Szakvélemény Tetőtér Beépítése Előtt

 

Statikai szakvélemények

Statikai Szakvélemény Épületkárosodás Esetén

 

Statikai szakvélemények

Meglévő Szerkezetek Statikai Ellenőrzése

További Szolgáltatásaink

Családi házak

Vállaljuk családi házak tartószerkezeti engedélyezési és kiviteli tervdokumentációjának elkészítését, továbbá már meglévő otthonának átépítése, bővítése esetén, falkivágásokhoz, bontáshoz, a ház romlásának megakadályozásához szükséges tartószerkezeti tervek, szakvélemények készítését is.

Társasházak

Vállaljuk a társasházak átépítéséhez, felújításához, falbontásokhoz szükséges tartószerkezeti tervdokumentáció elkészítését, illetve új építésű társasházak tartószerkezeti engedélyezési, kiviteli terveinek elkészítését is.

Hidak

Tervezőinkkel rendelkezésére állunk új hidak engedélyezési és kiviteli terveinek elkészítésében, meglévő hidak felújításának, megerősítésének tervezésében. Vállaljuk a 10 évente kötelező fővizsgálatot, célvizsgálatot. Segítséget nyújtunk a különböző szerkezetű, vasbeton, acél, öszvér és fahidak tervezésében is.

Acélcsarnokok

Cégünk egyik fő profilja a csarnokszerkezetek tartószerkezeti engedélyezési és kiviteli tervdokumentációjának elkészítése. Tapasztalt kollégáinkkal megtervezzük és statikai kalkulációt készítünk új acélszerkezetes csarnoképületére az Ön elképzelése szerint.

Támfalak

Támfalak építéséhez szükséges figyelembe venni a funkción kívül a magasságot és a környezetében használt építőanyagokat is. Cégünk megtalálja az Ön számára szükséges technológiát, vállaljuk vasbeton szögtámfalak, súlytámfalak, gabion támfalak engedélyezési és kiviteli terveinek elkészítését.

reszegi.sandor@kreabim.com

kreabim@kreabim.com

+3630/534-2513

Iroda cím: 2120 Dunakeszi, Fóti út 61.

Székhely: 2120 Dunakeszi, Fóti út 61/A. fszt.2.