Statikai szakvélemények

Utólagos Átalakítások Előtti Statikai Szakvélemény

Bővült a család, és bizony elkelne még egy szoba otthonában? Megunta, hogy az egyetlen pici ablakon soha nem süt be a nap a nappalijába, és még szikrázó napsütésben is felkapcsolja a villanyt, hogy csak duzzadjon az az áram számla? Bizony a megfelelő fényviszonyok megteremtésére oda kell figyelni!

De ha amerikai konyhára vágyna, esetleg két pici szobából egy nagyot varázsolna, netalántán nagyobb átalakításra adná a fejét, van segítség!

Kérjen átalakítás előtti statikai szakvéleményt, és találjuk meg együtt a legköltséghatékonyabb megoldást problémájára!

Teher-, vagy válaszfalak részleges, vagy teljes bontása, új nyílások kialakítása, az épület bővítése esetén a szemrevételezés és a rendelkezésre álló tervek és adatok alapján átbeszéljük, hogy milyen lehetőségeink vannak otthona átalakítására. A helyszíni megbeszélés után írásos szakvéleményt készítünk.

Engedje, hogy segíthessünk,

és alakítsuk át otthonát együtt!

Statikai szakvélemény ára

Dunakeszi és annak 5 km-es körzetében:

90 000 HUF + áfa

Budapest és Pest megye területén:

100 000 HUF + áfa

Pest megyén kívül, de Dunakeszi 100 km-es körzetében:

120 000 HUF + áfa

Pest megyén túl és Dunakeszi 100 km-es körzetén kívül:

140 000 HUF + áfa

Referencia

Elkészült munkáink az azonos tulajdonosi körű Motocad Design Kft-vel közösek.

További Szolgáltatásaink:

Családi házak

Vállaljuk családi házak tartószerkezeti engedélyezési és kiviteli tervdokumentációjának elkészítését, továbbá már meglévő otthonának átépítése, bővítése esetén, falkivágásokhoz, bontáshoz, a ház romlásának megakadályozásához szükséges tartószerkezeti tervek, szakvélemények készítését is.

Társasházak

Vállaljuk a társasházak átépítéséhez, felújításához, falbontásokhoz szükséges tartószerkezeti tervdokumentáció elkészítését, illetve új építésű társasházak tartószerkezeti engedélyezési, kiviteli terveinek elkészítését is.

Hidak

Tervezőinkkel rendelkezésére állunk új hidak engedélyezési és kiviteli terveinek elkészítésében, meglévő hidak felújításának, megerősítésének tervezésében. Vállaljuk a 10 évente kötelező fővizsgálatot, célvizsgálatot. Segítséget nyújtunk a különböző szerkezetű, vasbeton, acél, öszvér és fahidak tervezésében is.

Acélcsarnokok

Cégünk egyik fő profilja a csarnokszerkezetek tartószerkezeti engedélyezési és kiviteli tervdokumentációjának elkészítése. Tapasztalt kollégáinkkal megtervezzük és statikai kalkulációt készítünk új acélszerkezetes csarnoképületére az Ön elképzelése szerint.

Támfalak

Támfalak építéséhez szükséges figyelembe venni a funkción kívül a magasságot és a környezetében használt építőanyagokat is. Cégünk megtalálja az Ön számára szükséges technológiát, vállaljuk vasbeton szögtámfalak, súlytámfalak, gabion támfalak engedélyezési és kiviteli terveinek elkészítését.

reszegi.sandor@kreabim.com

kreabim@kreabim.com

+3630/534-2513

Iroda cím: 2120 Dunakeszi, Fóti út 61.

Székhely: 2120 Dunakeszi, Fóti út 61/A. fszt.2.