Statikai szakvélemények

Statikai Szakvélemény Tetőtér Beépítése Előtt

Bővült a család és szűk lett az otthona? Fájó szívvel áll neki új lakóhelyet keresni? Itt vannak a barátok, összejárnak a szomszédokkal, a gyerekek imádják a sulit. És még a legszebb emlékek is mind idekötik. Itt házasodtak össze, itt születtek a gyereket. Bizony nem egyszerű mindezt maga mögött hagyni. Ki tudja talál-e még egy ilyen biztonságos, és gyönyörű környéket ahol ennyire otthon érzi magát az egész család.

Ne aggódjon! Van megoldás! Nem kell azonnal új otthon után nézni. Építse be a tetőteret, és óvja meg családja boldogságát!

Természetesen a tetőtér beépítésének vannak egyéb szempontjai is, de hát ezért vagyunk mi itt. Megvizsgáljuk, hogy az épület szerkezeti állapota, a tető formája alkalmas-e a tetőtér beépítésére. A vizsgálat utáni helyszíni megbeszélést követően írásbeli statikai szakvéleményt készítünk, javaslatokat teszünk a legjobb, legköltséghatékonyabb megoldásra.

Engedje, hogy segíthessünk, találjuk meg együtt a legjobb megoldást problémájára!

Statikai szakvélemény ára

Dunakeszi és annak 5 km-es körzetében:

90 000 HUF + áfa

Budapest és Pest megye területén:

100 000 HUF + áfa

Pest megyén kívül, de Dunakeszi 100 km-es körzetében:

120 000 HUF + áfa

Pest megyén túl és Dunakeszi 100 km-es körzetén kívül:

140 000 HUF + áfa

Referencia

Elkészült munkáink az azonos tulajdonosi körű Motocad Design Kft-vel közösek.

További Szolgáltatásaink:

Családi házak

Vállaljuk családi házak tartószerkezeti engedélyezési és kiviteli tervdokumentációjának elkészítését, továbbá már meglévő otthonának átépítése, bővítése esetén, falkivágásokhoz, bontáshoz, a ház romlásának megakadályozásához szükséges tartószerkezeti tervek, szakvélemények készítését is.

Társasházak

Vállaljuk a társasházak átépítéséhez, felújításához, falbontásokhoz szükséges tartószerkezeti tervdokumentáció elkészítését, illetve új építésű társasházak tartószerkezeti engedélyezési, kiviteli terveinek elkészítését is.

Hidak

Tervezőinkkel rendelkezésére állunk új hidak engedélyezési és kiviteli terveinek elkészítésében, meglévő hidak felújításának, megerősítésének tervezésében. Vállaljuk a 10 évente kötelező fővizsgálatot, célvizsgálatot. Segítséget nyújtunk a különböző szerkezetű, vasbeton, acél, öszvér és fahidak tervezésében is.

Acélcsarnokok

Cégünk egyik fő profilja a csarnokszerkezetek tartószerkezeti engedélyezési és kiviteli tervdokumentációjának elkészítése. Tapasztalt kollégáinkkal megtervezzük és statikai kalkulációt készítünk új acélszerkezetes csarnoképületére az Ön elképzelése szerint.

Támfalak

Támfalak építéséhez szükséges figyelembe venni a funkción kívül a magasságot és a környezetében használt építőanyagokat is. Cégünk megtalálja az Ön számára szükséges technológiát, vállaljuk vasbeton szögtámfalak, súlytámfalak, gabion támfalak engedélyezési és kiviteli terveinek elkészítését.

reszegi.sandor@kreabim.com

kreabim@kreabim.com

+3630/534-2513

Iroda cím: 2120 Dunakeszi, Fóti út 61.

Székhely: 2120 Dunakeszi, Fóti út 61/A. fszt.2.