Statikai szakvélemények

Meglévő Szerkezetek Statikai Ellenőrzése

Gyártócsarnoka, raktárcsarnoka, logisztikai csarnoka, sportlétesítménye, autószalonja vagy irodaépülete állapota romlott? Esetleg átalakítaná azt? Új gépek létesítése miatt az épület terhelése megváltozott?

Ha társasházukon repedéseket, málló vakolatot, a tetőről, erkélyekről épületdarabok hullását tapasztalják, az épület műszaki átvizsgálása nem várhat! A halogatással Ön, családja és a járókelők testi épségét is veszélyezteti!

Egyedi áras statikai szakvéleményeket készítünk meglévő szerkezetek (iparcsarnokok, raktárépületek, társasházak, hidak, támfalak és bármilyen más szerkezetek) állapotromlása, funkcióváltás, vagy terhelés növekedés esetén.

A vizsgálat utáni helyszíni megbeszélést követően írásbeli statikai szakvéleményt készítünk, javaslatokat teszünk a legjobb megoldásra.

10 év tapasztalattal feltárjuk a rejtett hibákat is,
megoldjuk a problémáját!

Referencia

Elkészült munkáink az azonos tulajdonosi körű Motocad Design Kft-vel közösek.

További Szolgáltatásaink:

Családi házak

Vállaljuk családi házak tartószerkezeti engedélyezési és kiviteli tervdokumentációjának elkészítését, továbbá már meglévő otthonának átépítése, bővítése esetén, falkivágásokhoz, bontáshoz, a ház romlásának megakadályozásához szükséges tartószerkezeti tervek, szakvélemények készítését is.

Társasházak

Vállaljuk a társasházak átépítéséhez, felújításához, falbontásokhoz szükséges tartószerkezeti tervdokumentáció elkészítését, illetve új építésű társasházak tartószerkezeti engedélyezési, kiviteli terveinek elkészítését is.

Hidak

Tervezőinkkel rendelkezésére állunk új hidak engedélyezési és kiviteli terveinek elkészítésében, meglévő hidak felújításának, megerősítésének tervezésében. Vállaljuk a 10 évente kötelező fővizsgálatot, célvizsgálatot. Segítséget nyújtunk a különböző szerkezetű, vasbeton, acél, öszvér és fahidak tervezésében is.

Acélcsarnokok

Cégünk egyik fő profilja a csarnokszerkezetek tartószerkezeti engedélyezési és kiviteli tervdokumentációjának elkészítése. Tapasztalt kollégáinkkal megtervezzük és statikai kalkulációt készítünk új acélszerkezetes csarnoképületére az Ön elképzelése szerint.

Támfalak

Támfalak építéséhez szükséges figyelembe venni a funkción kívül a magasságot és a környezetében használt építőanyagokat is. Cégünk megtalálja az Ön számára szükséges technológiát, vállaljuk vasbeton szögtámfalak, súlytámfalak, gabion támfalak engedélyezési és kiviteli terveinek elkészítését.

reszegi.sandor@kreabim.com

kreabim@kreabim.com

+3630/534-2513

Iroda cím: 2120 Dunakeszi, Fóti út 61.

Székhely: 2120 Dunakeszi, Táncsics Mihály u. 12.