Statikai szakvélemények

Vásárlás Előtti Statikai Szakvélemény

Életünk egyik legnagyobb eseménye álmaink otthonának megvásárlása. Ön is belefekteti az összes spórolt pénzét? Ráadásul még hosszú időre el is adósodik miatta? Itt bizony családja jövőjéről van szó, ezért kiemelkedően fontos, hogy jó döntést hozzon. Ehhez pedig alaposan át kell vizsgálni a kiszemelt jövendőbeli házat, hogy az édes álomból nehogy rémálom legyen.

A rejtett hibákat -melyek a későbbiekben komoly problémákat okozhatnak Önnek, és jelentősen megapasztják pénztárcáját-, csak a szakavatott szem veszi észre, adott esetben műszerek segítségével.

Vigyázzon, hogy élete egyik legfontosabb döntését a körülmények teljes ismeretében hozza meg! Ne aggódjon! Nincsen egyedül. Hiszen itt vagyunk, és a segítségére sietünk, hogy valóban jól döntsön! Kérjen vásárlás előtti statikai szakvéleményt, és aludjon nyugodtan!

A vásárlás előtti statikai szakvélemény elkészítésekor először is szemrevételezéses vizsgálat során károsodásra utaló jeleket keresünk, megvizsgáljuk az esetleges repedéseket, feltárjuk azok rejtett okait, a mozgásokat.

A tartószerkezeten kívül a tetőszerkezet alapos átvizsgálása is kiemelkedően fontos a későbbi fejfájás elkerülése végett. Természetesen az épület alapozásának, a vízelvezetési rendszernek, a szigetelésnek vizsgálata szintén elkerülhetetlen.

A vizsgálat után a helyszínen átbeszélünk mindent, majd írásos szakvéleményt készítünk.

Engedje, hogy segíthessünk,

hogy valóban álmai otthonát vegye meg!

Statikai szakvélemény ára

Dunakeszi és annak 5 km-es körzetében:

90 000 HUF + áfa

Budapest és Pest megye területén:

100 000 HUF + áfa

Pest megyén kívül, de Dunakeszi 100 km-es körzetében:

120 000 HUF + áfa

Pest megyén túl és Dunakeszi 100 km-es körzetén kívül:

140 000 HUF + áfa

Referencia

Elkészült munkáink az azonos tulajdonosi körű Motocad Design Kft-vel közösek.

További Szolgáltatásaink:

Családi házak

Vállaljuk családi házak tartószerkezeti engedélyezési és kiviteli tervdokumentációjának elkészítését, továbbá már meglévő otthonának átépítése, bővítése esetén, falkivágásokhoz, bontáshoz, a ház romlásának megakadályozásához szükséges tartószerkezeti tervek, szakvélemények készítését is.

Társasházak

Vállaljuk a társasházak átépítéséhez, felújításához, falbontásokhoz szükséges tartószerkezeti tervdokumentáció elkészítését, illetve új építésű társasházak tartószerkezeti engedélyezési, kiviteli terveinek elkészítését is.

Hidak

Tervezőinkkel rendelkezésére állunk új hidak engedélyezési és kiviteli terveinek elkészítésében, meglévő hidak felújításának, megerősítésének tervezésében. Vállaljuk a 10 évente kötelező fővizsgálatot, célvizsgálatot. Segítséget nyújtunk a különböző szerkezetű, vasbeton, acél, öszvér és fahidak tervezésében is.

Acélcsarnokok

Cégünk egyik fő profilja a csarnokszerkezetek tartószerkezeti engedélyezési és kiviteli tervdokumentációjának elkészítése. Tapasztalt kollégáinkkal megtervezzük és statikai kalkulációt készítünk új acélszerkezetes csarnoképületére az Ön elképzelése szerint.

Támfalak

Támfalak építéséhez szükséges figyelembe venni a funkción kívül a magasságot és a környezetében használt építőanyagokat is. Cégünk megtalálja az Ön számára szükséges technológiát, vállaljuk vasbeton szögtámfalak, súlytámfalak, gabion támfalak engedélyezési és kiviteli terveinek elkészítését.

reszegi.sandor@kreabim.com

kreabim@kreabim.com

+3630/534-2513

Iroda cím: 2120 Dunakeszi, Fóti út 61.

Székhely: 2120 Dunakeszi, Fóti út 61/A. fszt.2.